Frequently Asked Questions

FAQ

Wie verzamelt de informatie?


Bijoux Bulens bestaat uit 1 enkele persoon genaamd Paulien Bulens. Gevestigd te Boudewijnlaan 43 bus 22, 8300 Knokke. Bijoux Bulens heeft het volgende ondernemingsnummer: BE0748.535.538. Bereikbaar op BijouxBulens@gmail.com.
Welke gegevens verzamelen we en op welke manier?


Bijoux Bulens verzamelt persoonlijke informatie wanneer je een order plaatst. Om jouw bestelling te kunnen verwerken en voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan: - jouw naam en voornaam; - eventueel afleveradres; - e-mailadres. De gegevens worden opgeslagen in een excel document.
Wat is het doel van die gegevensverzameling?


Afleveradres: zo weten waar we de bestelling moeten afleveren/ naar waar we de bestelling moeten opsturen. Naam,voornaam en e-mailadres: door deze gegevens op te slaan, wordt het proces van de bestelling versneld bij een tweede aankoop.
Hoelang worden de gegevens bewaard?


De gegevens worden voor een termijn van 1 jaar bewaard.
Wat zijn jullie de rechten als klant?


- Recht op inzage/toegang - Recht op rechtzetting - Recht om te worden vergeten - Recht om klacht in te dienen - Recht om toestemming in te trekken - Recht op beperking van de verwerking - Recht op overdraagbaarheid - Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen
Wanneer heb je de privacyverklaring voor het laatst herzien?


De privacyverklaring werd voor het laatst op 15 november 2020 herzien.
Cookies


Bijoux Bulens gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de webshop te verbeteren.